ARTIKUJT E FUNDIT

Marrëveshja e Uashingtonit në thikat konspirative të spiunazhit ruso-serb.

0
Me datën 04/09/2020 në Shtëpinë e Bardhë mprehtësia e diplomacisë amerikane shembi për dhe Migat rus dhe sistemet raketore që ishin instaluar gjithandej Serbisë,...

Debati për Ligjin anti Covid 19, po eskalon nga Ligj për...

0
Debati për Ligjin anti Covid 19, po eskalon nga Ligj për menaxhim të situatës me Covid 19 në një Ligj të diktaturës me Covid19 Ky...

Trajneri shqiptar i Durbuy-t: Do të kthehesha në Shqipëri, po të...

0
Trajner i klubit Durbuy në Belgjikë, Jahir Shehi, tregon eksperiencën e tij si futbollist dhe më pas si trajner. Ndonëse i lindur dhe rritur...

Karshillëk apo Promovim i Turizmit?

0
Nga Erion Muça Vera erdhi e bashkë me to edhe emisonet në programacionet e televizioneve të ndryshme me ilustrim dhe pasqyrim të vëndeve turistike kryesisht...