MISTERE

Gurët që bëjnë lëvizje zigzage

0
Në këtë vend, që është në Death Valley (Lugina e Vdekjes) ndodh një dukuri e çuditshme që i bën këto shkëmbinj të rëndë, që...

Ishulli i kukullave, një nga vendet më të frikëshme në botë

0
Krahasuar me eksploruesit e së kaluarës, ndoshta udhëtarët e sotëm vuajnë faktin se nuk kanë në dispozicion për të vizituar shumë vende misterioze. Interneti,...

Misteri i piramidave të Egjiptit

1
Prej shekujsh njerëzimi ka admiruar një nga kryeveprat e lashtësisë: piramidat e Egjiptit. Por ashtu siç ndodh shpesh ajo që ne e marrim për...

Misteri i anijes fantazmë

0
Autoritetet e sigurisë në Mianmar, zbuluan misterin e një anijeje ‘fantazmë’, që u shfaq papritmas. Peshkatarët e kanë gjetur lundrën e ndryshkur dhe të vetmuar,...

Numri 13 dhe 23 ndjellës të fatkeqësive

0
Europianët, veçanërisht anglo-saksonët janë shumë supersticiozë, kur bëhet fjalë për numrin 13. Sipas tyre, nëse 13 persona ndodhen të ulur në të njëjtën tryezë,...

Maçoku që nuhat vdekjen quhet Oskar

0
Maçoku Oscar ka një aftësi të pabesueshme – të nuhat dhe ndjej kur dikush do të vdesë. Në fakt ky maçok jeton në shtëpinë...

Zbulohet një “botë e humbur” pranë Antarktidës

0
Popullata të llojeve të panjohura më parë për shkencën, të grupuara në mjedis të nxehtë, të errët e perreth të çarave hidrotermale, janë zbuluar...

Pse i urrejnë vampirët hudhrat

0
Vampirët në të kaluarën kanë qënë individ normal si e gjithë pjesa tjetër e popullësisë. Këtë e vërteton studimi i profesorit te kimisë ne...

Fotoja që provon se Hitleri ka vdekur 95 vjeç

0
    Historia është e mbushur plotë me ngjarje, luftra, shpikje, me personazhe që kanë lënë gjurmët e tyre të mira ose të keqe. Një prej...

Liqeni i vdekjes, kush e prek, vdes

0
Liqeni u zbulua nga fotografi Nick Brandt, kur ai iu afrua brigjeve të Liqenit Neitron në Tanzani. Pamja është tronditëse dhe e pashpjegueshme akoma! Kufoma...