Tornado shkatërron Gjermaninë

100

Në Berlin një tornado ka shkaktuar disa dëme.

Sipas Shërbimit Meteorologjik, Gjerman, një tornado ka shkatërruar disa makina të parkuara.

Fotot dëshmojnë kushte ekstreme të motit të mërkurën në Bocholt, një qytet në shtetin gjerman të North Rhine-Westphalia.

Era me shpejtësi të erës prej 181 deri në 253 kilometra në orë (112 deri 157 mph).

Meteorologu DWD, Andreas Friedrich theksoi për CNN se :”Ky është tornado i pestë i konfirmuar në Gjermani këtë vit.” Në total ,9 shtëpi janë dëmtuar, dhe rreth 100 pemë janë thyer.