GNK, Tango e rrezikshme e Bosnjës: Islami dhe Nacionalizmi.

0
Sipas një raportimi të fundit të Grupit Ndërkombëtar të Krizave/GNK, komuniteti Boshnjak, është thellësisht i frustruar me qeverinë jo funksionale, kushtetuten joperfekte dhe ngecjen...

Sudan, mjekët kryejnë masakra për llogari të gjykatave.

0
Organizata për Ruajtjen e të Drejtave të Njeriut, HRW, i bën thirrje qeverisë Sudaneze, t’i jap fund taktikave të dhunimeve dhe lirive bazë të...

Amnesty International : Heqja e dënimit kapital, në botë.

0
Amnesty International, raporton mbi tendencën globale, kundrejt heqjes së dënimit me vdekje, ku vërehet një progres i përgjithshëm në gjithë rajonet e botës. Dënimi...