OPINION

Marrëveshja e Uashingtonit në thikat konspirative të spiunazhit ruso-serb.

0
Me datën 04/09/2020 në Shtëpinë e Bardhë mprehtësia e diplomacisë amerikane shembi për dhe Migat rus dhe sistemet raketore që ishin instaluar gjithandej Serbisë,...

Debati për Ligjin anti Covid 19, po eskalon nga Ligj për menaxhim të situatës...

0
Debati për Ligjin anti Covid 19, po eskalon nga Ligj për menaxhim të situatës me Covid 19 në një Ligj të diktaturës me Covid19 Ky...

Karshillëk apo Promovim i Turizmit?

0
Nga Erion Muça Vera erdhi e bashkë me to edhe emisonet në programacionet e televizioneve të ndryshme me ilustrim dhe pasqyrim të vëndeve turistike kryesisht...

Të gjykohet UÇK dhe shqiptarët e Kosovës për krime ndaj Serbisë, është sikur të...

0
Hisen Berisha Aspekti juridik, i publikimit apo edhe trajtimit procedural teknik të bërjes publike të pretendimeve të prokurorëve të TSK (Tribunali Special i Kosovës) në...

Ti nuk lexon

0
EDISON YPI Ti ha, pi, vishesh, mbathesh, zbavitesh. Por nuk je i qetë. Nuk ndjehesh i lumtur. Ke ankesa. Nuk të rreh mirë zemra. Nuk...

PSE PARTIVE POLITIKE NË SHQIPËRI NUK U INTERESON VOTA E DIASPORËS?

0
 Sokol PAJA  *Botoi "DIELLI"  Vota e emigrantëve ka qenë ndër premtimet më të bujshme në fushatat elektorale të forcave politike shqiptare në tranzicionin politik...

Brezi ynë i përjetimeve të mëdha

0
Nga ROLAND QAFOKU *Botuar në gazetën “Fjala” Ata që kanë lindur në vitet ‘60-‘70 mund të quhen brezi i përjetimeve më të çuditshme në historinë e...

Po ti ku ishe kur u shemb Teatri?

0
Dritan Laçi Jam shume i lodhur dhe i dërrmuar fizikisht por edhe shpirterisht. Me nje kembe të copëtuar që nuk është asgjë para dhimbjes qe...

Këtë herë vendosim ne!

0
ANISA MARKARIAN Nuk jam arkitekte. As inxhiniere ndërtimi. Nuk jam eksperte në restaurimin e godinave të vjetra e akoma më pak specialiste në lëmin e...

Pafuqia e një shteti!

0
Nga Dr. Av. Lulzim Alushaj Përkufizimi i shtetit përmbledh tërësinë e organeve publike (në raste te caktuara janë edhe shoqëri të cilat janë autorizuar të...