Trajneri shqiptar i Durbuy-t: Do të kthehesha në Shqipëri, po të...

0
Trajner i klubit Durbuy në Belgjikë, Jahir Shehi, tregon eksperiencën e tij si futbollist dhe më pas si trajner. Ndonëse i lindur dhe rritur...

Karshillëk apo Promovim i Turizmit?

0
Nga Erion Muça Vera erdhi e bashkë me to edhe emisonet në programacionet e televizioneve të ndryshme me ilustrim dhe pasqyrim të vëndeve turistike kryesisht...

Deputetja e LDK-Kosova në betejën ndaj COVID-19-të

0
Sokol Paja Rrezarta Krasniqi, Deputete e Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK, Anëtare e Komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media,...

Vaksina anti Covid-19 rezulton e sukseshme në SHBA

0
Vaksina që po prodhohet nga firma bioteknike amerikane, “Moderna” mund të jetë e para që hidhet në qarkullim për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Ajo...