Moti i keq, probleme në aeroportin e Rinas.

1

Bëhet me dije se avioni i linës Romë-Tiranë i cili duhet të ulej në orën 09:55 është ende në qiell pasi nuk bën dot uljen në Rinas, dhe është drejtuar drejt Barit për t’u furnizuar me karburant.
Gazetarja e RTV Ora Alba Kepi që ndodhet në avion bën me dije se avioni do të tentojë edhe njëherë të bëjë uljenpas disa minutash, ndërsa thotë se në bord ka të moshuar dhe fëmijë.

“Kemi qëndruar 2 orë mbi Adriatik”, thotë alba Kepi nga bordi i avionit.
*ORANEWS