Yuri Kim takon anëtarët e Gjykatës Kushtetuese: Jepni vendime me integritet dhe pavarësi

27

Ambasadorja e SHBA në Shqipëri ka zhvilluar një takim me anëtarët e Gjykatës Kushtetuese ditën e sotme.

Ambasadorja shkruan se Gjykata duhet të vazhdojë të japë gjykime me integritet dhe pavarësi, në përputhje me betimin e tyre në detyrë.

Ambasadorja gjithashtu shtoi se janë duke punuar me institucionet përkatëse që GJK të ketë anëtarësim të plotë.