Published On: Enj, Qer 13th, 2019

Mike Tyson do të hapë parkun e tij gjigant me kanabis

Mike Tyson është gati të nisë mbjellien. Tani 52 vjeç, ish-kampion boks i peshave të rënda në botë menaxhon karrierën e tij duke investuar në projekte të ndryshme. Nëse kohët e fundit ka vendosur të mbështesë financiarisht një ekip profesional të sportit e-amerikan, boksieri është duke parë terrenin  për projektin e ardhshëm të tij. Një dashnor i madh i kanabisit, ai që nga viti 2016 filloi prodhimin dhe shitjen e barërave të ndryshëm në Shtetet e Bashkuara. Ai zgjodhi të shkonte edhe më tej duke krijuar kompleksin e tij prej 420 hektarësh me kanabis. Gjigandi mendon të presë turistë dhe madje të organizojë një festival muzikor.

letribunaldune.fr

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>