Studentët bllokojnë 21 dhjetorin dhe piramidën

Studentët bllokuan sot disa kryqëzime dhe rrethrrotullime kryesore në Tiranë. Grup tjeter studentesh janë vendosur para kryeministrisë me thirrjet: Ulni tarifat, plotësoni kërkesat! Nuk ka dialog.  More...

by albaniaplus | Published 4 muaj ago
By albaniaplus On E mërkurë, Nëntor 28th, 2018
0 Comments

Rama dhe Haradinaj në Pejë me flamurin kuq e zi

Rama ka zgjedhur pikërisht foton e nënshkrimit të flamurit kuq e zi nga ai dhe Haradinaj në Pejë për të uruar Pavarësinë.  More...

By albaniaplus On E premte, Nëntor 16th, 2018
0 Comments

Peshkatarë në portin e Hodeida, në Yemen

Peshkatarë në portin e Hodeida, në Yemen, 29 shtator 2018. (Hani Mohammed, Ap/Ansa)  More...

By albaniaplus On E martë, Nëntor 6th, 2018
0 Comments

Psikopatia dhe anët negative

Psikopatia dhe anët negative (Sahpictures/Getty Images)  More...

By albaniaplus On E martë, Tetor 9th, 2018
0 Comments

A duhet të dalim nga rrjetet sociale?

 More...

By albaniaplus On E premte, Shtator 21st, 2018
0 Comments

Emigrantë italian në Belgjikë duke dalë nga miniera

Emigrantë italian në Belgjikë duke dalë nga një minierë pas turnit 10 orë.Bois du Cazier, 1902.  More...

By albaniaplus On E premte, Shtator 14th, 2018
0 Comments

Qytetarë në radhë për punë në New York

Qytetarë në radhë për punë New York, 12 prill 2012. (Lucas Jackson, Reuters/Contrasto)  More...

By albaniaplus On E martë, Shtator 11th, 2018
0 Comments

Armiku i padukshëm i privatësisë

 More...

By albaniaplus On E martë, Shtator 4th, 2018
0 Comments

Protestë palestinezësh në Ramallah

Një protestë palestinezësh në Ramallah, 31 gusht 2018. (Mohamad Torokman, Reuters/Contrasto)  More...