“Rusi 2018” Shqipëria në grup me Italinë dhe Spanjën

Share This
Tags

Kombetarja-para-miqesores-me-LituanineShqipëria do të luajë kundër Izraelit, Maqedonisë dhe Lihtenshtajnit,Bosnjës dhe Hercegovinës, Italisë dhe Spanjës.

Kjo u caktua në shortin që u hodh për eliminatoret e kampionatit Botëror i cili do të zhvillohet në Rusi në vitin 2018. 9 kombëtare do të kualifikohen direkt si kryesuese të grupeve, 4 nga play-offi dhe Rusia si mikpritëse, që do të thotë se nga Evropa do të jenë 14 kombëtare në Kupën e Botës.

Grupi G Lihtenshtajni, Maqedonia, Izraeli, Shqipëria, Italia dhe Spanja.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>