Jennifer Aniston në superformë për rolin e striptistes në ‘We’re the Millers’ (trailer)

62
Aniston- We're the Millers
Aniston- We’re the Millers

Aktorja Jennifer Aniston duket të ketë arritur formën e përkryer fizike për realizimin e rolit te striptistes në filmin ‘We’re the Millers’. Aniston tregon se i është dashur të mbajë një dietë të veçantë me zarzavate dhe proteina për arritjen e duhur të perfeksionit trupor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aniston- We're the Millers
Aniston- We’re the Millers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aniston- We're the Millers
Aniston- We’re the Millers