Tifozët shqiptarë marrin në krahë gazetarin turk në Lion

Share This
Tags

Pas fitores me Rumaninë atmosfera në Lion ka qenë tepër e ndezur nga tifozët kuq sa në një moment tifozët shqiptarë kanë marrë në krahë dhe një gazetar turk.
Videoja është postuan në youtube. Tifozët shqiptarë kanë rrethuar gazetarin e TRT, Serkan Saydam teska ai bën raportimin live dhe vazhdojnë të bëjnë tifo duke e marrë në krah edhe atë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>