Shtyhet votimi për ngritjen e Komisionit Hetimor për Administratën

Share This
Tags

parlamentiNë përfundim të seancës së sotme parlamentare, në Kuvendin e Shqipërisë, është shtyrë vendimi për ngritjen e Komisionit Hetimor për verifikimin e ligjshmërisë së emërimeve në detyrë në administratën shtetërore.

Ndërkohë është miratuar me 72 vota pro raporti i Komisionit për Lëvizjet në Polici. Gjithashtu është miratuar me 72 vota vlerësimi i punës së institucionit të Avokatit të Popullit. Me 72 vota është miratuar dhe projektligji për krijimin dhe funksionimin e Këshillit Ekonomik Kombëtar.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>