Zv.Ambasadori amerikan provon makinat që iu dhuruan Shqipërisë

56

ambasadori iZëvendës Ambasadori i Shteteve të Bashkuara Henry Jardine ka provuar makinat që iu dhuruan Policisë së Shtetit Shqiptar nga Zyra për Kontrollin e Eksportit dhe Sigurinë e Kufijve.

Jardine përgëzoi Shqipërinë për punën e deritanishme në sigurimin e kufijve dhe e konsideroi këtë dhuratë, si një provë të mëtejshme të vendosmërisë për të ndihmuar Shqipërinë në arritjen e synimeve evropiane; ai shprehu mbështetjen e mëtejshme të ambasadës për Policinë Kufitare në parandalimin e trafiqeve të paligjshme.

 

SHBA i ka dhuruar Policisë Kufitare, tre automjete për patrullim dhe pajisje të tjera për shërbimet e saj me një vlerë prej 54 mijë dollarësh.