Lirimi i Mziut, Paloka: Vendim i drejtë nga një gjykatë që njeh ligjin

Share This
Tags

palokaKreu i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Edi Paloka, ka reaguar në lidhje me vendimin për Xhelal Mziun.

Sipas Palokës, ky ishte një veprim i drejtë dhe duke qëndruar në të njëjtën linjë, nënvizon se kësisoj ishte një vendim që duhej të merrte çdo gjykatë që njeh ligjin. Gjykata e Apelit vendosi masën “detyrim paraqitje” për kryetarin e Bashkisë së Kamzës, Xhelal Mziu. Prokuroria akuzon Mziun për shkelje të barazisë në tendera për ndërtimin e një rruge dhe shpërdorimin e detyrës.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>