Studentët bllokojnë kryqëzimin e 21 Dhjetorit dhe marshojn drejt kryeministrisë

75

Studentët kanë bllokuar për disa minuta kryqëzimin e 21 Dhjetorit në Tiranë. Më pas ata kanë vijuar marshimin drejt kryeministrisë.
Bllokimi ndodhi rreth orës 10:30 dhe shkaktoi radhë të gjata të makinave dhe autobusëve.