Sahit Dollapi, Administratori i CEZ Shpërndarje jep dorëheqjen

122

sahit-dollapiAdministratori i CEZ Shpërndarje Sahit Dollapi, ka dhenë dorëheqjen nga ky funksion duke konfirmuar, se do të qëndrojë në këtë post deri në marrjen e funksionit nga Drejtori i ri.

Dollapi ka raportuar mbi mbarëvajtjen e Kompanisë përpara Komisionerëve të ERE-s, për periudhën që mbulonte drejtimin prej tij. Pasi ka renditur një sërë arritjesh në këtë fushë, si përmirësimi i treguesve të arkëtimit dhe përmirësimi i shërbimeve dhe marrëdhënieve me qytetarët, Dollapi u ka komunikuar atyre dorëheqjen e tij nga ky funksion.

Kompania CEZ  Shpërndarje, raportohet të jetë një nga debitorët më të mëdhenj të energjisë në vend.