Probleme teknike në disa qëndra votimi

73

1360138580-228Sipas raportimeve të para në disa zona votimi ka pasur disa probleme të niveleve teknike:

Në Kavajë, raportohet se mungojnë vulat dhe se nuk ka nisur votimi në 2 qendra votimi nr 21 dhe nr 91, deri në orën 7:50 pasi nuk figurojnë vulat e sigurisë. Ndërkohë raportohet se në qendrat e tjera të qarkut Durrës procesi po ecën normalisht.

Në Korçë, është ndërprerë votimi në dy qendra nr 36 dhe nr 48, për shkak të posterave të partive politike.

Në Pukë, raportohet se deri në orën 8:00 nuk ka nisur akoma procesi i votimit, në fshatin Bregë të komunës Rrapë dhe shkak për këtë është bërë ngatërrimi i kapakut të kutisë së votimit.