Patozi: Do bëjmë rrugën e lumit të Vlorës

58

astrit-patozi_1Kandidati per deputet i Partise Demokratike, Astrit Patozi, gjate nje takimi me banore te fshatit Drashovice ka folur me gjeresisht per projektin e rurges se lumit te Vlores.

Patozi ka theksuar se projekti eshte i standarteve, duke shpjeguar se ai eshte drejt perfudnimit, e do te shtrihet nga Babica deri ne kuc, duke ridimensionuar zhvillimin e gjithe kesaj zone, e duke lidhur ate me tej edhe me Bregun.

Në vijimesi te arritjeve te qeverise, ai ka kerkuar angazhim nga keta banore per te cuar perpara fiore e demokrateve ne 23 qershor.

Kandidati per deputet Leonard Sinani, tha se nderitmi i ketij aksi rrugor mjaft te rendesishem do te sjelle shume zhvillim ne kete zone, jo vetem per bujqesine e blegtorine dhe futjen me te shpejte te produkteve te kesaj zone ne treg, por edhe ne zhvillimin e turizmit, duke pasur parasysh resurset e medha te zones se Lumit te Vlores.