Pala shqiptare bllokon Kapshticën dhe Kakavijën, emigrantët shqiptarë nuk hyjnë dot në territorin e tyre

54

largea_kufiri-greqi-101349895811Bllokohet pika e Kapshticës dhe Kakavijës nga pala shqiptare, duke penguar kalimin e emigrantëve, që po vijnë në Shqipëri për të votuar. Partia Socialiste po denoncon bllokimin e pikave kufitare të cilat sipas saj, po bëhen qëllimisht për bllokimin e prurjes së votuesve.

Deklarohet se prishja e fibrave optike, ka bërë që sistemi TIMS të mos funksionojë duke penguar hyrjen e qytetarëve shqiptarë në territor.

Ditët në vazhdim kanë shënuar një hyrje të konsiderueshme të emigrantëve shqiptarë, të cilët pritet të votojnë në zgjedhjet e së dielës.