Published On: Sht, Pri 14th, 2018

Opozita shpif për axhendën e Kryeministrit

Kryeministri Edi Rama nuk ka pasur asnjë plan për të vizituar Shkodrën sot dhe vizita e tij e supozuar, është shpikur nga Partia Demokratike për të nxitur një tension të kotë në luftën e dëshpëruar me pafuqinë e saj.

Siç njofton zyra e shtypit në Kryeministri, “sot kryeministri është në Vlorë për të marrë pjesë në takimin e planifikuar me rastin e 100-vjetorit të Shërbimit Stomatologjik në Vlorë, ku nëna e tij, Aneta Rama, do të nderohet nga Urdhri i Stomatologut, si gruaja e parë në këtë shërbimit.”

Reagimi i Kryeministrisë vjen pas lajmeve të hedhura në media se Rama do të ishte sot në Shkodër për një vizitë një ditore, ku do merrte pjesë në një takim me sipërmarrësit.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>