Etiketim: opozita

Opozita shpif për axhendën e Kryeministrit

0
Kryeministri Edi Rama nuk ka pasur asnjë plan për të vizituar Shkodrën sot dhe vizita e tij e supozuar, është shpikur nga Partia Demokratike...