Braçe denoncon për kryerje krimi Inspektorin e Legalizimeve, Rahman Dupin

68

erion_braceNjë tjetër denoncim është kryer sot nga deputeti socialist Erjon Braçe. Braçe ka akuzuar Inspektorin e Drejtorisë së Legalizimeve, Rahman Dupi, për pengim të qytetarëvë për të votuar dhe konsumim krimi.

Inspektori në fjalë u ka mbledhur kartat e identitetit, me pretekstin e legalizimeve, mes të cilëve gjenden dhe votues nga Divjaka.
“Tentative 1/Lushnje:

Quhet RAHMAN DUPI  është inspektor në Drejtorinë e Legalizimeve.

Po shkel rende ligjin duke konsumuar një KRIM:

Ka mbledhur kartat e identitetit per efekt legalizimi nga votuesit, mes të cilëve dhe votues në Divjakë, por nuk ua kthen me qëllim që të votojnë nesër!

Edhe nje here: Rahman Dupi, inspektor në Drejtorine e Legalizimeve”,- shkruan Brace në Facebook