Berisha në Elbasan: Kjo është fushata me madhështore për PD

57

Sali-Berisha-Mbledhje-Qeverie-29-Shkurt-2012-NOANë një bashkëbisedim me gazetarët në Elbasan, kryeministri Berisha theksoi se kjo fushatë është më madhështorja sa i përket edhe pjesëmarrjes së qytetarëve në mitingje.

“PD ka këtë pranverë ka bërë fushatën në më të shkëlqyer të memories sime, por ju mund të bëni një check up dhe nuk do të gjeni dot një fushatë kaq madhështore e cila ka befasuar shumë analistë, shumë gazetarë.  Kjo nuk është fushata më madhështore sa i përket pjesëmarrjes por është një optimizëm i madh sepse njerëzit të mbushin sheshet muaj para datës së votimit dhe kjo do të thotë që një energji e brendshme po vërshon në zemrën, mendjen e shqiptarëve” tha Berisha.