E veçantë,fëmijë dhe kafshë shtëpiake në një gjendje psikologjike

89

Kafshët shtëpiake sa vjen dhe po bëhen një tendencë e pakthyeshme e shoqërizimit njerëzor. Efektet e tyre pozitive janë tashmë të njohura, pasi arrijnë  të përcjellin doza dashurie të mjaftueshme, që e bëjnë njeriun të ndjehet shumë mirë, duke i larguar ankthet, stresin dhe duke ndikuar deri në përmirësimin e sëmundjeve problematike, që kanë lidhje me zemrën. Për sa i përket fëmijëve, prezenca e një kafshe arrin t’i bëjë ato më social, më të dashur dhe të përkujdesur. Këto foto tregojnë, se sa ngushtë lidhen kafshët shtëpiake me fëmijët duke arritur jo vetëm të marrin të njëjtën pozicion si fëmijët, por duke përvetësuar edhe tiparet e tyre dhe të njëjtën gjendje psikologjike./stumbelupon/

cute-31
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

foto stumbelupon
foto stumbelupon

 

cute-2