Braçe, Berishës: Partia-Shtet dhe Shteti-Parti duhen shembur sa më parë

55

Erion-Brace1Deputeti socialist Erjon Braçe ka reaguar pas komentit të Kryeministrit në ikje Sali Berisha, i cili e konsideron Ramën një Kryeministër të vetshpallur. Braçe i kujton Berishës, se si e ka shndërruar Republikën e Shqipërisë në një Parti-Shtet :

“Sali Berisha paska shkruar ne FB. Ka folur per: REPUBLIKEN E EDI RAMES!! Ne mendjen e tij kjo do te thote “antirepublike”, “revansh ndaj institucioneve kushtetuese”, “padrejtesi”, “antikushtetutshmeri”, “abuzivizem”, “kapje e shtetit” etj etj.

Kam nje pyetje: Per cilen Republike te Rames flet ti Sali?  Po rendis:

Presidentin e Republikes e emerove ti; Per kete shkak;

Kryetarin e KLD e emerove ti;

Nenkryetarin e KLD e emerove ti;

Anetaret e KLD, te gjithe, i emerove ti;

Kryetarin e Gjykates se Larte e emerove ti;

Anetaret e Gjykates se Larte, 80% te tyre i emerove ti;

Kryetarin e Gjykates Kushtetuese e emerove ti;

Anetaret e Gjykates Kushtetuese i emerove ti;

Kryetaret e gjykatave te rretheve gjyqesore si dhe te gjykatave te Apelit i emerove ti;

Prokurorin e Pergjithshem e emerove ti;

Shefin e Shtabit te Ushtrise e emerove ti;

Drejtorin e Pergjithshem te Policise se Shtetit e emerove ti;

Shefin e SHIK e emerove ti;

Shefin e SHIU e emerove ti;

Shefin e SHKB e emerove ti;

Drejtorin e Pergjithshem te Burgjeve e emerove ti;

Guvernatorin e Bankes se Shqiperise e emerove ti;

Kryetarin e KLSH e emerove ti;

Kryeinspektorin e Deklarimit dhe Kontrollit te Pasurive te Zyrtareve te Larte e emerove ti;

Kryetarin e Agjensise se Kthimit e Kompesimit te Pronave e emerove ti;

Kryetarin e Entit Rregullator te Energjise dhe te gjithe komisioneret e tij i emerove ti;

Kryetarin e Autoritetit te Kominikimeve Elektronike e Postare dhe anetaret e tij i emerove ti;

Kryetarin e Autoritetit te Konkurences dhe komisioneret e tij i emerove ti;

Kryetarin e Autoritetit te Mbikqyrjes Financiare dhe anetaret e tij i emerove ti;

Te gjithe i emerove ti; kane mandate 4,5,6,8 vjecare dhe jane ne pushtet! Sic i emerove ti!! I more nga partia dhe i emerove!! Ti shembe republiken dhe rithemelove Partine-Shtet!!  Ku hyn Edi Rama ketu Sali! Po Sali! Partia shtet dhe shteti parti duhet shembur, sa me pare!!”,- deklaron Erjon Braçe.