Published On: Enj, Kor 17th, 2014

Obama: Stop dhunës mes Izraelit dhe Hamasit

ObamaPresidenti amerikan, Barack Obama deklaroi se SHBA-ja do të shfrytëzojë marrëdhëniet e saj diplomatike që të sigurojë një marrëveshje për ndërprerjen e zjarrit dhe dhunës mes Izraelit dhe Hamasit në Rripin e Gazës. ”SHBA-ja i mbështet angazhimet e Egjiptit për ndërprerjen e zjarrit dhe ne jemi duke punuar pa ndërprerje me partnerët në rajon për këtë çështje”, deklaroi presidenti amerikan. Sipas Obamës, Izraeli ka të drejtë të mbrohet nga sulmet me raketa. ”Ne duhet të shmangim përshkallëzimin e situatës”, theksoi shefi i Shtëpisë së Bardhë.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>