Publikuar Ne: 6 Nëntor 2014
93 shikime
FOTOLAJM / Lajmet e fundit | By albaniaplus

Gjatë protestave në Bruksel, kundër reformave për pensionet dhe punën

Gjatë protestave të sotme në Bruksel, kundër reformave të fundit për pensionet dhe punën Yves Herman, Reuters

Gjatë protestave të sotme në Bruksel, kundër reformave të fundit për pensionet dhe punën Yves Herman, Reuters

 

94 shikime 1 sote

About the Author

albaniaplus -

Komentoni

XHTML: Mund te perdorni keto html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok