Reshjet e dëborës, vështirësi në disa akse në Korçë

Share This
Tags

rruget-koReshjet e dëborës që kanë përfshirë dy ditët e fundit qarkun e Korçës kanë krijuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve në disa akse rrugore.

Sipas informacioneve më të fundit, vështirësi ka pasur në akset Korçë-Veliternë, Korçë-Cangoj, Korçë-Dardhë, Korçë-Voskopojë dhe Ersekë-Leskovik ku lëvizja e automjeve bëhet me zinxhirë.

Ndërkohë nuk raportohet për probleme në qarkullim në akset Korçë-Bilisht, Korçë-Pogradec dhe Korçë-Ersekë.

Gjithashtu mësohet se pavarësisht reshjeve të dëborës nuk raportohen probleme në qarkun e Shkodrës ku lëvizja e automjeteve  vijon normalisht në të gjitha akset rrugore

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>