Rama në Durrës për legalizimet falas

Share This
Tags

rama profilSot kryeministri Edi Rama ndodhet në Durrës për të folur rreth nismës për legalizimet falas.

Në një postim në faqen zyrtare në “Twitter” kryeministri njofton se legalizimet “falas po rrisin sigurinë dhe po garantojnë progres real”, shkruan Rama.

“Sot në Kënetën e Durrësit për të forcuar bashkëpunimin me komunitetin”, vijon ai në “Twitter”.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>