Nderohen gazetarët dhe mediat e Kukësit për Pranverën e 1999

Share This
Tags

Kukes-2Qarku i Kukësit nderon kontributin e gazetarëve vendore dhe atyre ndërkombëtar në pranverën e vitit 1999.

Drejtues të Unionit të Gazetarëve Shqiptarë të pranishëm në këtë veprimtari, vlerësuan këtë nderim të punës dhe veprës së gazetarëve dhe u bënë pjesë e vlerësimit me çertifikata të shumë prej reporterëve që me sakrifica dhe përkushtim pasqyruan dhe raportuan në ato ditë tragjike.

Kryetari i Qarkut, Ibsen Elezi ndau çertifikatat duke shtuar se ai kontribut është një histori krenuese për mediat dhe gazetarët e Kukësit.

Ndërsa kryetari i UGSH, Aleksandër Çipa shtoi se një vlerësim dhe kujtesë e tillë na bën me dije një nga faqet më të shkëlqyera të kontributit mediatik të gazetarëve dhe mediave të qytetit të Kukësit.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>