Kundër kandidatit të Përmetit, ikën nga PS Vladimir Kosta

Share This
Tags

vladimir kostaDeputeti Vladimir Kosta është larguar nga Partia Socialiste. Shkak për këtë është bërë kandidatura që ka zgjedhur e majta për bashkinë e Përmetit.

Kosta tha se kjo kandidaturë është bërë pa miratimin e tij dhe shtoi se kundërshtimin dhe mospëlqimin e tij për këtë kandidaturë ia ka dhënë kryeministrit Rama me fakte. Gilberto Jaçe ishte emri i propozuar për bashkinë e Përmetit në ansamblenë e Partisë Socialiste, mbledhur ditën e djeshme në Grykën e Këlcyrës por duket se një gjë e tillë është bërë pa miratimin e deputetit Kosta i cili nuk ka qenë i pranishëm në ansamble, ç’ka ka sjellë më vonë edhe vendimin e tij për t’u larguar nga PS.

Newsbomb.al mëson se ditën e enjte mes deputetit Ahmetaj dhe Kostës është zhvilluar një debat pasi Ahmetaj ka propozuar emrin e Jaçes për bashkinë, ndësa Kosta e ka kundërshtuar duke i thënë se Jaçe nuk e kishte mbështetjen e duhur nga elektorati. Sipas deputetit Kosta, Gilberto Jaçe ka shpërdoruar fondet, gjë të cilën ai thotë se e ka denoncuar edhe më parë.

Deputeti Vladimir Kosta është larguar nga Partia Socialiste. Shkak për këtë është bërë kandidatura që ka zgjedhur e majta për bashkinë e Përmetit.

Kosta tha se kjo kandidaturë është bërë pa miratimin e tij dhe shtoi se kundërshtimin dhe mospëlqimin e tij për këtë kandidaturë ia ka dhënë kryeministrit Rama me fakte. Gilberto Jaçe ishte emri i propozuar për bashkinë e Përmetit në ansamblenë e Partisë Socialiste, mbledhur ditën e djeshme në Grykën e Këlcyrës por duket se një gjë e tillë është bërë pa miratimin e deputetit Kosta i cili nuk ka qenë i pranishëm në ansamble, ç’ka ka sjellë më vonë edhe vendimin e tij për t’u larguar nga PS.

Newsbomb.al mëson se ditën e enjte mes deputetit Ahmetaj dhe Kostës është zhvilluar një debat pasi Ahmetaj ka propozuar emrin e Jaçes për bashkinë, ndësa Kosta e ka kundërshtuar duke i thënë se Jaçe nuk e kishte mbështetjen e duhur nga elektorati. Sipas deputetit Kosta, Gilberto Jaçe ka shpërdoruar fondet, gjë të cilën ai thotë se e ka denoncuar edhe më parë.

*Newsbomb.al

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>