Tag archive for ‘u votuan për të përfaqësuar këtë rrjet. komiteti është krijuar më 1993 dhe përfshin 103 anëtarë nga vende të ndryshme të botës. nëpërmjet nënkomitetit të tij për akreditimin’
By albaniaplus On E mërkurë, Maj 8th, 2013
0 Comments

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit More...