Etiketim: përfshirë dhe institucionin e avokatit të popullit të shqipërisë. përmes një procedure votimi të fshehtë

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

0
Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të...