Etiketim: gjeorgjisë dhe skocisë. rrjeti rajonal europian e kryen aktivitetin e tij në bashkëpunim të ngushtë me këshillin e europës

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

0
Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të...