Published On: Hën, Pri 23rd, 2018

Ruçi e Balla nisin takimet me kryeparlamentarët e vendeve të BE

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi dhe kryetari i grupit parlamentar të PS, Taulan Balla fillojnë takimet me kryetaret e parlamenteve të vendeve anëtare të BE.

Takimi ka si qëllim garantimin e mbështetjes për hapjen e negociatave.

Lobimi nis menjëherë pas marrjes së rekomandimit nga Komisioni Europian.

Në muajin qershor Këshilli do të mblidhet për të përcaktuar nëse Shqipërisë dhe Maqedonisë do ti hapen apo jo negociatat për anëtarësim.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>