Rama të zgjedhurve: Nuk ju ndajmë në të kuq dhe blu

63

edi rama 6Kryeministri Edi Rama tha sot se qeveria nuk i ndan bashkitë në të kuqe dhe blu, por të gjitha bashkitë i konsideron si njësitë e reja ekonomike të zhvillimit urban, social dhe ekonomik të territorit të Republikës së Shqipërisë. Kryeministri garantoi se “Qeveria do të mbështesë pa asnjë rezervë të gjitha bashkitë e vendit”.

Gjatë takimit të zhvilluar në kryeministri me të zgjedhurit vendorë, ku kryesisht mungonin kryebashkiakët e djathtë, Kryeministri Rama shprehu keqardhjen për këtë mungesë që sipas tij, është “një dëm i drejtëpërdrejtë për punën e tyre dhe për shërbimin ndaj komunitetit”.

Në këtë drejtim, Kryeministri gjeti rastin të përshëndesë praninë në këtë takim të kryebashkiakut të Përmetit Niko Shupuli (APPD) dhe atij të Dropullit, Ahilea Deçka (APPD).

 

 

“Ndiej keqardhje që pjesa tjetër nuk ka hipur mbi lartësinë e atij mesazhi të famshëm të fushatës elektorale ‘kam frikë se më shohin’, por po ashtu jam i keqardhur sepse ky është një takim me rëndësi të posaçme dhe mungesa e disa kryebashkiakëve është një dëm i drejtëpërdrejtë për punën e tyre dhe për shërbimin ndaj komunitetit”, tha Rama.