Etiketim: kryetaret e bashkive

Rama të zgjedhurve: Nuk ju ndajmë në të kuq dhe...

0
Kryeministri Edi Rama tha sot se qeveria nuk i ndan bashkitë në të kuqe dhe blu, por të gjitha bashkitë i konsideron si njësitë...