Rama vë në siklet Gjukanoviçin

51

rama-mali ziKryeministri i Shqipërisë, Edi Rama gjatë konferencës së përbashkët për shtyp me homologun e tij malazez, nuk ka lënë t’i ikë mundësia për të bërë batuta.

Një prej tyre kanë vënë edhe pak në vështirësi kryeministrin e Malit të Zi, Millo GJukanoviç, kur tha se sa herë janë takuar kryeministrat e dy vendeve kanë premtuar projekte të mëdha, por që nuk janë realizuar.

Kryeministri i Shqipërisë iu referua në këtë rast premtimit për të ndërtuar hekurudhën që lidh Shqipërinë me Maqedoninë. Por Rama e rregulloi pak sa situatën duke thënë se, nuk kanë pasur faj sepse këto projekte kushtojnë. Rama deklaroi se ai vetë nuk mund të bëjë një premtim të tillë.

Më parë, Rama bëri baturë edhe për padiumin, duke thënë se ndihej mirë për nivelin e lartë. Dy kryeministrat si Rama dhe Gjykanoviç janë shtatlartë.