Published On: Mar, Mar 5th, 2019

Rama, te Bruno Vespa për të folur për opozitën

Share This
Tags

Pasi ka lënë sallën e Kuvendit, kryeministri Edi Rama është nisur drejt shtetit fqinj Italisë.

Ai do të jetë i ftuarnë studion “Porta a Porta” të Bruno Vespës.

“Në Itali 24 orë për të mbrojtur Shqipërinë, pas cënimit të rëndë ndërkombëtar nga shfaqja e turpshme të dhunës partiake të 16 shkurtit e në vazhdim,që kërcënon investitorët e planet e tyre dhe turizmin që punëson e ushqen dhjetëra mijëra njerëz” shkruan Rama në twitter.

Ndërkohë para Kuvendit protesta e opozitës vijon e qetë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>