Rama prezanton 100 ditët e para

51

ministrat-510x339Sot qeveria e drejtuar nga kryeministri Edi Rama do të analizojë 100 ditët e para të punës së saj. Prezantimi i punës së 100 ditëve të para të qeverisë ka nizur në orën 11:00 dhe do të vazhdojë për 4 orë, ku kryeministri Rama së bashku me ministrat e tij do të bëjnë bilancin e qeverisjes. Ministrat do të prezantojnë punën e bërë gjatë këtyre 100 ditëve që kanë qenë në detyrë.

Në fokus të analizës së qeverisë gjatë 100 ditëve pritet të jetë lufta ndaj korrupsionit dhe zhvillimi ekonomik i vendit. Për këtë arsye, do të prezantohet me minidokumentar me historinë e qeverisë, nga dita e parë në atë të 100, me personazhe nga dikasteret e rëndësishme të Këshillit të Ministrave. Katër panelet që do të jenë për këtë qëllim, do të drejtohen nga zv.kryeminsitri Niko Peleshi. Gjithashtu do të ketë edhe një koncert, nga një kor i fëmijëve të Liceut Artistik të Tiranës.