Pranga 2 shqiptarëve, kërkuan të rrëmbenin prostitutën kineze

55

arrestimPolicia italiane ka arrestuar dy shqiptarë dhe një italian, të cilët donin të rrëmbenin një prostitutë kineze. Të ndaluarit janë 25-vjeçari Albian Milushi dhe 30-vjeçari Albert Mustavataj, ndërsa krahas tyre u arrestua edhe italiani Fulvio Pantusa 31 vjeç. Ngjarja në fjalë ka ndodhur në Savona, ku dy shqiptarët dhe italiani po udhëtonin me një makinë, kur policia i ndaloi dhe në automjet gjeti një pistoletë.

Mësohet se arma do të përdorej për të kërcënuar një prostitutë kineze, të cilën do ta rrëmbenin me dhunë. Policia tha se vajza i priste klientët në një apartament në periferi të qytetit. Nuk dihen ende arsyet pse donin të rrëmbenin vajzën kineze, ndërsa nga ana e policisë vijojnë hetimet intensive për të zbuluar rrethanat e ngjarjes.