Rama për padinë: Dy gjysmagjela të opozitës më paskan kallëzuar në Prokurori

59

Kryeministri Rama ka bërë ironi me opozitën e cila sot dorëzoi një padi në prokurorinë e Tiranë. Padia që ka kallzues grupin parlamentar të PD-së të përfaqësuar nga Edmond Spaho dhe grupin parlamentar të LSI-së të përfaqësuar nga Petrit Vasili ka për objekt kallëzimin e veprës penale “Kanosje për shkak të detyrës”, “veprime që pengojnë zbulimin e të vërtetës” dhe “kanosje për të mos kallëzuar”.

Menjëherë sapo Spaho dhe Vasili u panë të dalin nga ambientet e prokurorisë, Rama cicëroi në twitter: Dy gjysmagjela të opozitës së shpërndarë më paskan kallëzuar në Prokurori në emër të heroit të filmit Babale 2. I falenderoj dhe plotësisht gati të hetohem, duke pritur me durim që Prokuroria t’i nxjerrë fundin të dy Babaleve, ndërkohë që puna për Paketën Antishpifje vazhdon”