Rama: Ja çfarë bëmë në 100 ditët e para

51

rama 100 diteKryeministri Edi Rama ka publikuar raportin e punës së qeverisë në 100 ditë e para. Në një postim në “Facebook” ai tregon se çfarë ka bërë qeveria e tij në 100 ditë.

“Ja çfarë bëmë në 100 ditë. Raport publik për 100 ditët e para të qeverisjes. Me 23 Qershor 1 milion vullnete u bashkuan si pika të qarta ndryshimi që formësoni vijën ndarëse mes shumë të shkuarave dhe një të ardhmeje të përbashkët. Të ardhmen e një Shqipërie, ku burimet e paçmuara të vendit janë në shërbim të mirëqenies të secilit prej qytetarëve të tij. Të ardhmen e një Shqipërie ku qeverisja jetëson vullnetin e njerëzve, vlerat e popullit dhe shpresat e brezave të rinj. Ne besojmë se kjo e ardhme fillon pikësëpari si qeverisje e përbashkët e vendit me transparencë, dialog e përgjegjshmëri, në emër të të cilave ndajmë me ju këtë raport të 100 ditëve të para të qeverisjes së re”, shkruan Rama.