Rama inspektim në doganën e Korçës

38

rama-inspekton-hipotekenKreu i qeverisë, Edi Rama zhvilloi sot një inspektim të panjoftuar në doganë dhe më pas edhe në Hipotekë.  Inspektimi surprizë pason vizitat që Rama ka bërë fillimisht në doganën e Hanit të Hotit dhe të Durrësit.

Vizita është bërë gjatë paradites së sotme, pasi që nga dje kryeministri ndodhet në rajonin jug-lindor, pasi vizitoi dhe Pogradecin.     Në këtë vizitë të pa palajmëruar kryeministri Edi Rama është i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Niko Peleshi. Kryeministri, ka zhvilluar një takim edhe në shtëpinë e të Moshuarve në Korçë.