Rama i përgjigjet komentueses: Shifrat e ikjes nga Shqipëria janë propagandë

65

Kryeministri Edi Rama pati një komunikim me ndjekësit e tij në rrjetet sociale.

Alma nga Suedia shkruan se shqiptarët po largohen nga shqipëria pasi ai është diktator borxhez.

Rama përsëriti qëndrimin se ai nuk mund të ndalë largimin e shqiptarëve pasi “s’ka qeveri dhe s’ka fuqi në tokë që tja u bëjë Shqipërinë Gjermani sot

Edi Rama: Çështja e atyre që dalin ikin e vijnë është cështje kohe dhe lirisë ëpr të lëvizur nuk jemibunkeri i enver hoxhës. Nëse shqiptarët kërkojnë azil politik ndodh sepse ende nuk jemi anëtar të BE dhe nuk kemi askes në tergun e punës por sa për ikjet po të them që nga Kroacia kanë ikur në një vit ë shumë nga shqipëri

Shifrat e ikjes nga Shqipëria janë propagandë.

Kanë ikur më shuëm sesa kanë ardhur kjo është e vërtetë pro kjo është koha kur jetojmë. Ska qeveri dhe ska fuqi në tokë që tja u bëjë Shqipërinë Gjermani sot dhe ti japë mundësitë që Gjermani i jep sot por nga ana tjetër është e sigurtë që siç ka njerëz që ikin ka që vijnë.”