PS, takim me Drejtorin për Ballkanin të DASH: Zgjedhjet po rrënohen

74

selia-sssDrejtori për Ballkanin në Departamentin Amerikan të Shtetit, Xhonatan Mur, është takuar sot paradite me liderin e Partisë Socialiste Rama, në selinë e PS, i shoqëruar edhe nga ambasadori Arvizu. Agjenda e takimeve të përfaqësuesit të DASH, filloi me liderin e opozitës dhe më pas do të vazhdojë me takimin e Ministrit të Punëve të Jashtme, Aldo Bumçi dhe vetëm ditën e nesërme ai ka rezervuar një takim edhe me Kryeministrin Sali Berisha.

Pas takimit që u zhvillua, Rama deklaroi se është diskutuar për çështjet më të nxehta, si ajo e rrënimit të KQZ, i cili duhet të jetë një institucion i pavarur. Ai tha gjithashtu se në këtë takim u theksua domosdoshmëria e rivendosjes së besueshmërisë së humbur të institucionit kryesor, për mbarëvajtjen e zgjedhjeve në Shqipëri. U theksua domosdoshmëria që këto zgjedhje të mos kenë arsye që nesër të jenë të papranueshme dhe se duhen bërë përpjekje që këto zgjedhje të jenë të lira dhe të pacenueshme.