Jep dorëheqjen një tjetër anëtare e opozitës në KQZ

71

Logo KQZJep dorëheqjen një tjetër anëtare e opozitës në KQZ. Pas dorëheqjes së Denar Bibës, Albana Shtylla ka dhënë dorëheqjen sot, pasi e ka depozituar atë, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Megjithëse arsyet e dorëheqjes nuk janë bërë akoma publike, mendohet se shkaku mund të jetë i njëjtë me arsyet ligjore qe parashtroi dhe anëtari tjetër i dorëhequr, Denar Biba, për shkelje të rëndë dhe dhunim të institucionit të pavarur të KQZ, që është garant për ruajtjen dhe garantimin e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme.