PS merr mandatin e 85 në Tiranë

73

kuti-votimiNë numërimin në Tiranë ndryshojnë sërish shifrat. Shumica e majtë kap numrin 85 të deputetëve, me mandatin e fundit që i shkon PS-së. Po garohej midis marrjes së këtij mandati nga Asllan Dogjani, ish-depuetet i PS-së i shpërblyer për shërbimet e tij nga Berisha duke u futur në listën e djathtë për deputetë dhe PS-së. Siç duket votuesit e djathtë nuk e kanë miratuar futjen e një ish-socialisti në listat e të djathtëve.

Ndërkohë qarku i Kukësit ku rezultati ka perfunduar në barazim 2-2, ky rezultat po vihet në diskutim nga ana e PD-së, duke pretenduar se mandati i tretë u takon atyre.

Në qarkun e Elbasanit ka përfundura gjithashtu numërimi ku rezultati është 8-6 për të majtën.